Skip to content
July 29, 2008 / Andrei Monenciu

haideti sa facem ceva

As vrea sa fac ceva, dar stiu bine ca singur nu se poate, asa ca as vrea sa punem umarul si sa facem ceva pentru cei care au fost inundati. Este tragic ceea ce se intampla prin unele zone din tara, oamenii si-au pierdut tot, iar noi ne saturam de cadura si de uscaciune. Cred ca putem face ceva, sa adunam cateceva si sa ajutam cu ce putem pe cei care au pierdut totul.

Oamenii au nevoie de ajutorul nostru, sunt straini, dar sunt oameni in nevoie, sunt sigur ca si noua ne-ar placea sa fim ajutati, vedem bine ca reporterii se streseaza doar sa filmeze si sa intrebe e oamenii care au ppierdut totul “cum va simtiti?” Cum sa se simta mai blegule, misto doar a pierdut totul.

Statul este mereu depasit de situatia asa ca de la ei nu ma astept la nimic, dar haideti sa facem noi ceva, din vorba in vorba sa adunam provizii si lucruri care i-ar putea ajuta, nu trebuie ceva foarte consistent, dar am utea aduna cateceva. Important e sa avem ce trimite, pe urma sunt sigur ca gasim o modalitate sa facem sa primeasca ce am adunat.

Sa fim o lumina in intuneric, asta e scopul nostru…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: