Skip to content
August 8, 2009 / Andrei Monenciu

Relatii sau pseudo-relatii?

socializareaProbabil ca e cam ciudat sa scriu pe un blog despre socializare si relatii, blogul in sine fiind o unealta de socializare.

Nu vreau sa vorbesc despre comunitate, cel putin nu aici.

Ideea e legata de relatiile virtuale. De ce folosim blogurile, facebook, hi5, myspace si twitter. Cineva spunea ca boala secolului actual este singuratatea. Pai cum e posibil asa ceva, din moment ce toti suntem conectati intre noi nu?

Ideea e simpla, interactiunea virtuala este una falsa. Aici nu ma refer la cei care-si fac “portfolii” online cu poze imbunatatite in photoshop care le pun online pt fi apreciati de ceilalti. Eu niciodata nu am avut resect fata de cei care incarca netul cu o gramada de poze, pt un simplu “damn, you’re sexy” si el/ea rasunde “hi,hi, ms”.

Viata asta e prea scurta pentru a fi petrecuta in fata unui calculator, si asa majoritatea lucram pe computere, nu mai bine iesim intr-un parc seara si stam la povesti decat pe mess?

Probabil ca nu prea are sens ce am zis, dar un lucru e clar, oamenii devin din ce in ce mai ocupati si din ce in ce mai superficiali.Este un subiect care a fost si va mai fi discutat, mi-e lene sa dau link-uri cu ce am citit acum nu stiu cata vreme. u de alta, dar scriu dupa un Asus Eee Pc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: