Skip to content
November 11, 2009 / Andrei Monenciu

Dezamăgirile

horsey

Dezamăgirile au un rol important în viața unui om. De multe ori avem nevoie să ne aducă cineva cu picioarele pe pământ, pac vine și dezamăgirea. Poate avem nevoie de ceva care să ne impulsioneze să vrem mai mult, așa că suntem dezamăgiți cu scopul de a excela.

Eu ca și creștin consider că toate dezamăgirile sau “insuccesurile” din viața mea se transformă pe termen lung în ceva mai bun, mai ziditor. Cel mai recent a fost un examen pe care se pare că l-am picat. Sunt doar 3 credite, dar sunt suficiente pentru a nu putea scrie pe foaie: integralist. Nefiind integralist, nu pot accesa bursa din Danemarca. Urma să merg în luna februarie pentru 6 luni în Danemarca la studii.

Sincer să fiu nu sunt dezamăgit fiindcă în ultimii ani am văzut că într-adevăr toate lucrurile lucrează spre binele celor ce cred în El. Sunt sigur că toate acestea au un scop bine definit.

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. brontozaurel / Nov 11 2009 11:01 pm

    I’m not religious, but I’ve seen good things coming out of situations which seemed disastrous at first 😉 So I think it’s good to be optimistic/ hopeful 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: