Skip to content
November 16, 2009 / Andrei Monenciu

Culmea ghinionului

Culmea ghinionului e să ai o media X,198 și ultima medie la fără taxă să fie  X,200. Concluzie, viața e roz și roz e lumea toată.

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. dodi / Nov 18 2009 12:13 am

    si acuma asa,ca si incurajare:)))..am intrat la facultate primaa!!!prima sub line la cu taxa!asta da ghinion!nu o fost frumos,nici nu mi`o prea placut sentimenul!chiar deloc!am incercat sa intorc cumva chestia asta pe toate partile,poate poate iese bine..m`am tot stresat pana am vazut ca nu pot face nimic.. pana la urma am zis ca Domnul ii bun!toate lucrurile au un scop!…am platit taxa,am inceput facultatea si am aflat ca pot scapa de o alta ”taxa” asa zisa ,,minora”..transportul poate fi gratuit!macar aici sa am noroc..am mers la secretariat si in loc de transport gratuit,am aflat ca am trecut la fara taxa!tot ce am mai putut zice o fost multumesc!m`am simtit binecuvantata si iubita!si foarte surprinsa..nu ma asteptam la asta! dar asa fain lucreaza Domnul!cand nu te astepti..nu cred ca as fi fost asa multumitoare daca as fi intrat din prima la fara taxa si nu as mai fi avut parte de ziua aia asa faina!acuma pot sa spun ca am intrat la fara taxa cu ajutorul Domnului,nu prin meritele mele!..asa ca Andrei,cine stie ce te asteapta!toate lucrurile au un scop!asta stiu!si mai stiu ca viata`i greu,dar ii si plina de surprize…

  2. monciu / Nov 18 2009 1:04 am

    ma bucur ca a iesit bine pana la urma. Sa stii ca a fost bine ca ai scris comment-ul asta. Sunt sigur ca vor mai fi si altii incurajati de el, asa cum si eu am fost la randul meu incurajat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: