Skip to content
November 30, 2009 / Andrei Monenciu

E ceva de adăugat?

Advertisements

13 Comments

Leave a Comment
 1. ruben / Dec 1 2009 10:50 am

  manipularea de masa functioneaza perfect in societatea noastra si ii foarte trist sa vezi cum pot fi manipulati milioane de oameni in functie de niste sentimente pe care le-au avut vis-a-vis da anumite situatii.

  daca ai remuscari noaptea din cauza mineriadelor si a revolutiei, stai acasa, petru ca din cei doi canditati doar unul a fost membru al partidului comunist, si a avut un angajament cu securitatea, dosar din care rapoartele au disparut ca prin minume in timpul mandatului sau.

  iar la mineriada, era nevoie de autobuzee ca sa fie adusi mineri, si cel ce avea aceasta autoritate fiind secretar de stat in ministerul transporturilor, direct resposabil de flota de transport si de logistica ministerului, deci cel ce si-a dat acordul scris ca minerii sa primeasca logistica pentru a ajunge in bucuresti este Fuhrer-ul

 2. monciu / Dec 1 2009 11:23 am

  diferenta dintre manipulare si informare e destul de subtila. Consider ca omul care primeste informatia, e cel care face diferenta si nu informatia in sine.

 3. Carcotasu / Dec 1 2009 4:28 pm

  Interesant cum tineretul Romaniei, care nici nu era nascut in perioada revolutiei sau a mineriadei, crede ca cunoaste istorie… crede ca detine informatii de interes national in ce priveste demnitari care au condus anumite ministere ale acelei perioade… prea multa propaganda ROSIE!… din pacate si ei au drept de vot…

 4. monciu / Dec 1 2009 5:04 pm

  fix la ROSII m-am gandit si eu azi, ca sunt din ce in ce mai multi si sunt sanse sa ne bage pe toti in epoca comunista din nou.

 5. ruben / Dec 2 2009 12:43 am

  aruncarea unei individ cu pareri contrare in grupul urat de populatia majoritara a fost prima foarma de manipulara folosita de promotori marx-leninismului. toti ce aveau pareri diferite erau aruncati pe vremea respectiva in tabara “mosierii”,”burghezii”,”aristocrati”. asta este manipulare. exprimarea gandului nu ii manipulare. folosind imagini ai putea sa creezi orice perceptie doresti referitor la oricine, indiferent de calitatea sau lipsa de calitate morala a acestuia.
  doar privirea de ansamblu creeaza o perceptie reala asupra individului.

  din pacate pentru tineretu Romaniei optzecist, frica de comunism a devenit o bola orbitoare ce opreste vazul realitatii in detrimetul unor pericolo socile colective. acuma pentru adificare ti-as recomanda “1984” si portocala mecanica.

  atribuirea de culori este un alt rezultat al reflexului colectiv de gandire. daca ai fi citit principiile de functionare ale marxsim-leninismului ai fi ajus cu stupoare la concluzia ca cei educati in acest spirit sunt in destule tabere.
  ca si edifcare nu sunt rosu.

 6. Flaviu D / Dec 2 2009 11:52 am

  nu te supara`..dar mi se pare absurd` sa aud tot mai multi ca “epoca comunista”…sa fim seriosi..avem un pic de cap?`..sa`l folosim atunci..nu cu remarci de`astea care n`au nici fundament si nici legatura cu realitatea.

 7. Flaviu D / Dec 2 2009 11:52 am

  *ca revine “epoca comunista”

 8. monciu / Dec 2 2009 12:02 pm

  ti se pare o coincidenta ca tot ce a fost impotriva PSD a fost cenzurat? Doar B1 Tv a zis despre evenimentele de la Timisoara si pana si B1 Tv pierdea semnal si faze de genul asta.

  Metodologia de cenzura e tipic comunista, ce face PSD-ul acum e fix ce facea militia pe vremuri, cenzura tot ce era nefavorabil.

  Ai zis bine, daca avem cap hai sa-l folosim putin

 9. ruben / Dec 2 2009 12:18 pm

  :))) copil au fost toti membrii de partid, pdisti care s-au trezit sa iasa in strada.
  cum poti sa strigi jos comunisti daca asa zisi comunisti nu is la putere, cum poti sa scandezi impotriva opozitiei?

  democratia inseamna dictatura majoritatii, daca mojoritatea doreste geoana, nu mi se pare echitabil ca minoritatea sa faca scandal, bine trecand peste faza ca aia or fost membri pd.

 10. Flaviu D / Dec 2 2009 12:21 pm

  ii exagerat ce zici`…studiaza mai profund situatia internationala actuala..si tot..si apoi mai vedem`:)

 11. Flaviu D / Dec 2 2009 12:24 pm

  de precizat: era pt monciu

 12. monciu / Dec 2 2009 12:35 pm

  tocmai, m-am uitat la situatia “internatioanala” a lui Geoana si a PSD-ului si m-am lamurit. Nimeni nu va pune pistol la cap sa votati cu Basescu, dar o sa vedeti cum va fi cand iese PSD-ul.

  De parca nu v-a ajuns cat “v-a ajutat” PSD-ul cu Iliescu in frunte, repede uita românul…mult prea repede

 13. Ruben / Mar 12 2010 10:24 am

  deci? multumit de rezultatul votului?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: